Hem > Nyheter > Innehåll

Shenzhen Dengfeng Power Supply Co, Ltd Jiangxi anläggningen slutfördes

May 14, 2019

QQ图片20190505103247


Shenzhen Dengfeng Power Supply Co, Ltd Jiangxi Plant var färdig. Den nya fabriken heter Dengfeng Technology (Jiangxi) Co., Ltd.


Jiangxi Dengfeng ligger i Quannan County, södra Kina. Det ligger nära Guangdong-provinsen. Trafiken är utvecklad, och det tar bara 4 timmar att köra från Quannan till Shenzhen. Avståndet är cirka 300km. I framtiden kommer det att finnas en höghastighetståg som ansluter den till Shenzhen. Därför är Jiangxi Dengfeng framtid en mycket viktig produktionsbas för hela toppmötet.


Den nya fabriken har en oberoende industribyggnad med en yta på över 10 000 kvadratmeter. Den har nödbelysnings- och akustikproduktionsverkstäder, precisionsmetallstämplingsverkstäder, tillverkningsverkstäder för precisionsinjiceringsverktyg, automatiska elektrostatiska sprutverk och ytmontering och precisionselektronik.


I framtiden kommer tillverkningsbasen att producera mer än 200 miljoner yuan produkter per år för Dengfeng. Samtidigt kommer han att lägga till minst 100 jobb till lokalområdet.