Hem > Nyheter > Innehåll

LED belysning företag möjligheter fyra byggnad

Typer av byggnader är oftast mycket, men i princip tillhör regeringen kontorsbyggnader, kommersiella kontorsbyggnader, låga bostadshus och fyra typer av verksamhet bygga på verkstadsgolvet.

, Regeringsbyggnaden att ta hänsyn till sådana byggnader ledde trädgård lampor, främst konstnärliga uttryck är högtidlig atmosfär, ljus och tydlig moralisk teman att belysa regeringens bild av skuggan, så ljuset inte kan vara alltför sugen belysning tekniker använder ljus hög ljusstyrka belysning för att belysa natten lagra makt och arkitektoniska särdrag i byggnaden. Om offentliga byggnader på båda sidor av tegel ytterväggar till ljusreflektion är högre, därför high-power washers belysning återspeglar byggnadens höjd och bredd för design av glas gardin vägg på plats under kolumnen kammarvinkel washers kolumnstrukturen tydligt bör uttryckt, mellersta dörren entré använda en högre ljusstyrka för sin befolkning. Flytande i glasets hus bör placeras överst i snäv vinkel hög effekt washers, utskjutande vägg inlägg och nationella emblem, lyfta fram bilden av offentliga byggnader. Taket utrustning i stället för bredd av olika färg temperatur ljus strålkastare, belysa skyline byggnad taket.

Andra, kommersiell kontorsbyggnad för stora kommersiella byggnader typiskt huvuddel uppdelad i: viktigaste byggnad bilaga och kjolar _ mest på pallen är mycket brett, så använder Enterprise CI bild, gröna vågräta linjer, för att uttrycka bred processen med att bygga m huvudbyggnaden av laterala massan av byggnaden är det bästa Windows släppa information. Därför, i huvudbyggnaden och annexet på hela fasaden design LED digital tube väggar med rikt innehåll, uttrycker ekonomiska styrka och en hög utgångspunkt. För regeringar och företag att skapa en administrativ och business information publiceringsplattform. En mängd information och högteknologi bilden passande beskaffenhet driften av kunders verksamhet är i linje med bilden av en stor stad.