Hem > Kunskap > Innehåll

Strömproblem av brand nödbelysning

Jul 28, 2015

Brand nödbelysning är brand evakuering och brandkår faciliteter, brand personal snabbt evakueras och brandmän in byggnaden i brand-räddning har en mycket viktig roll inom. Men i dagliga brand inspektion hittade, många enheter brand nödbelysning design, urval, installation och användning, det finns många problem, brand nödbelysning i det avgörande ögonblicket på grund av rollen.

Första, nuvarande problem av brand nödbelysning applikationer.


1, olämpligt val.


Vissa enheter kommer eld nödbelysning och civila nödbelysning förvirra, så länge nödbelysning på linjen, förstod inte staten brand kod kraven för brand nödbelysning, i stället för att utan en nationell brand produktkvalitet testning center kvalificerad, med eller utan produktion licens tillverkare av produkter.


2, in delarna korrekt.


Fire installationsplatsen för nödbelysning, avstånd och höjd, är i de nationella brandkraven kod, men i själva installationen, designenheter på begäran design, och Använd inte är installerat enligt kraven i full, vilket resulterar i brand nödbelysning installation hål.


3, ange antal brister.


Många användare ofta ensidiga strävan efter ekonomiska fördelar, Ignorera säkerhet, brand nödbelysning på uppsättningen, alltför, och även några enheter fortfarande är tom, även ställa brand nödbelysning plats, kan kvantitet inte garanteras.


4, felaktigt underhåll.


Nödbelysning utrustning i bra skick är alltid otillfredsställande, ofta kan ses använda enheten utan att koppla bort strömmen för nödbelysning, eller belysning skada inte repareras, underhåll eller brist på kunskap gör underhållet av armatur för nödbelysning inte är bättre samtidigt förlust