Hem > Om oss

Dengfeng Ltd är ett privat företag som bildades 2009, som specialiserat sig på design och tillverkning av ett brett utbud av nödbelysning konvertering kit inklusive ett omfattande utbud av LED-kit och enheter.

Företaget koncentrerar sig på att främja sina produkter via OEM-kunder och tillhandahåller vid behov arbetskraft och material för att utföra modifieringsarbete, vilket säkerställer att konverteringssatser införlivas korrekt i enlighet med lämpliga europeiska, australienska, amerikanska och brittiska standarder.

Vi sysselsätter över 100 lokala medarbetare och är stolta över vår utmärkta leveranstillfredsställelse nivå. En majoritet av våra produkter skickas på leveransbasis nästa dag, normalt skickas alla order som tas emot före lunchtid för leverans följande dag, tid som anges till extra kostnad.

Dengfengs erfarna serviceingenjörer erbjuder en skicklig, teknisk "på plats"-service. De medföljande modulerna och/eller batteripaketen är helt garanterade.

Efter att ha flyttat till vår skräddarsydda 3300 kvadratmeter fabrik idag, våra kunder kan nu dra nytta av den ökade kapacitet och effektivitet som denna investering.