Hem > Om oss

Dengfeng Ltd är ett privat bolag som bildades 2009, specialiserat på design och tillverkning av ett brett utbud av nödbelysning konverteringssatser inklusive en omfattande mängd LED kit och enheter.

Det företag koncentrat om främjande av sina produkter via OEM-kunder och när krävs tillhandahåller arbetskraft och material att utföra ändring arbete, vilket säkerställer att konverteringssatser införlivas ordentligt i enlighet med tillämpliga europeiska, Australien, Amerika och brittiska standarder.

Vi sysselsätter över 100 lokala personal och är stolta över vår utmärkta leverans tillfredsställelse nivå. En majoritet av våra produkter skickas på en nästa dag leverans, normalt någon ordning emot innan middagstid skickas ut för leverans följande dag, tid anges mot extra kostnad.

Dengfengand #39; s erfarna servicetekniker ger en skicklig, tekniska och #39; på webbplatsoch #39; service. De moduler som tillverkas och/eller batterier levereras garanterad fullt.

Efter att ha flyttat till vår skräddarsydda 3300 kvadratmeter fabrik idag, våra kunder har nu möjlighet att dra nytta av ökad kapacitet och effektivitet skulpterad av denna investering.